3ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών

                                  

Σας ενημερώνουμε ότι συμφώνα με το αρ. 217785/Δ1/18-12-2018 Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία της χώρας, η δράση «Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο για τουλάχιστον δύο (2) Σαββατοκύριακα το μήνα».

    Η δράση υλοποιείται τουλάχιστον δύο (2) φορές τον μήνα για όλους τους μήνες του διδακτικού έτους και καθιέρωση της παραμονής των διδακτικών βιβλίων στο σχολείο, δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται   με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτών των Σαββατοκύριακων. Ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν ανατίθενται εργασίες και δεν προγραμματίζονται επαναληπτικές εμπεδωτικές δοκιμασίες για τη Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο υλοποίησης της δράσης. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών με γνώμονα πάντα το μέγιστο όφελος για τους μαθητές / τριες, αποφάσισε με την υπ. αριθμ. 4η /20-9-2019 Πράξη του να εφαρμόσει τη δράση δύο φορές το μήνα.

 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ : Παρασκευή 11 & 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ : 8 & 22  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ :Παρασκευή  13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  17 & 24  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Παρασκευή 7 & 21 ΜΑΡΤΙΟΣ: Παρασκευή 6 & 20      ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Παρασκευή 3  ΜΑΙΟΣ : 8 & 22 ΙΟΥΝΙΟΣ: Παρασκευή 5

Από την Διεύθυνση