📌Πρεσβευτές των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών

Tο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μουδανιών με αντιπροσώπους την Α’ και Δ’ τάξη, συμμετείχε στο BravoSchools 2021 και την Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης BravoSustainabilityWeek. Παίρνοντας μέρος σε δράσεις και ακολουθώντας καλές πρακτικές για το περιβάλλον, όπως η ανακύκλωση και η προσφορά στην τοπική κοινωνία με τη συλλογή πωμάτων για το πρόγραμμα του Δήμου, που θα προσφέρει αναπηρικά αμαξίδια σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, κατάφερε να ενταχθεί στο διεθνές σχολικό δίκτυο του «World’s Largest Lesson» και στο «Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club», διαδίδοντας στην τοπική κοινωνία τα μηνύματα για τη Δημιουργία ενός Kαλύτερου Kόσμου!

➡342 σχολικές τάξεις με 867 συμμετοχές σε εφαρμοσμένα σενάρια/καινοτόμα προγράμματα, μαθητικές δημιουργίες και δράσεις συνεργασίας, από 30.000 και πλέον μαθητές, ενώ 42.000 ενεργοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στα μηνύματα των παιδιών και συμμετείχαν στην ανοιχτή ψηφοφορία των κατατιθέμενων εργασιών.

🔶Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές, καθώς και τις υπεύθυνες δασκάλες Αναστασία Κρασσά και Αγγελίνα Παυλούδη.