Ε’ τάξη

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ, μικρά και μεγάλα.

Η πατρίδα μας   περνά δύσκολες στιγμές κι  εμείς έχουμε την υποχρέωση να τη στηρίξουμε με τον τρόπο μας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  και συμβάλουμε ώστε να μη διαδοθεί ο ιός.

Παράλληλα φροντίζουμε να περνούμε τις ώρες μας δημιουργικά. Απαραίτητο είναι επίσης να φροντίζουμε τη σωματική μας υγεία και εκτόνωση έτσι ώστε να διατηρούμε  τη ψυχική μας ισορροπία αλλά και να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό. Εφόσον λοιπόν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας βάζουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα τη γυμναστική. Προτείνω 30 με 35 λεπτά την ημέρα να την αφιερώνουμε στην άθληση μέσα στο σπίτι ή στην αυλή αν έχουμε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ:

 1. Μικρές δρομικές ασκήσεις όπως κάναμε και στο σχολείο με ΣΚΙΠΙΝΓΚ, πόδια ΠΙΣΩ, ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ κλπ
 2. Ασκήσεις ευλυγισίας για πόδια, μέση και χέρια.
 3. Αλτικές ασκήσεις με ένα μικρό εμπόδιο ή σε ένα σκαλοπάτι.
 4. Αν έχω σκαλοπάτια, ανεβαίνω τα σκαλοπάτια γρήγορα και τα κατεβαίνω αργά.
 5. Κάνουμε κοιλιακούς και ραχιαίους με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού.

Μετράμε 15 ως  20 επαναλήψεις και  ως 4 σετ τη  κάθε άσκηση. Ανάμεσα στα σετ βάζω διαλλείματα  2 λεπτών.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε περπάτημα με το πατέρα ή τη μητέρα σας στη γειτονιά, μακριά από συνωστισμούς, εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση η οποία αλλάζει κάθε μέρα 고등래퍼2.

Με κουράγιο και υπομονή θα βγούμε νικητές.

Σημείωση: Να έχετε υπομονή με τους γονείς και τα αδέλφια σας. Είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας.  ΌΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

                                              Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

                                            Κ.  ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ NOESIS ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε & ΤΗΣ ΣΤ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Την Τετάρτη 10/10/2018 οι μαθητές της Ε & της ΣΤ τάξης στο  πλαίσιο  του  μαθήματος  της  Φυσικής  παρακολούθησαν  στο  Κοσμοθέατρο (NOESIS)  την  ταινία «Τα  θαύματα  της  Μηχανικής».

IMG-1204 IMG-1205 IMG-1207

DSC05915

Παρουσίαση προγράμματος FreeMobility

Με επιτυχία στέφθηκε η  Παρουσίαση  του Προγράμματος FreeMobility από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας στις 9 Μαρτίου στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ν. Μουδανιών. Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Χαλκιδικής κο Άρη Κωνσταντινίδη.
Μετά το χαιρετισμό του Διευθυντή και της Υπεύθυνης της Εκστρατείας FreeMobility για τη Βόρεια Ελλάδα και Προϊσταμένης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Α΄ Θεσσαλονίκης κας Αντωνίας Δαρδιώτη, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας παρουσίασαν τη δουλειά τους και πιο συγκεκριμένα:

1. τις βιωματικές δράσεις όπου χρησιμοποιώντας μάσκες ύπνου και αναπηρικά αμαξίδια   προσομοίωσαν την κίνηση τυφλών και των ατόμων που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή:

 • των πολιτών των Ν. Μουδανιών και
 • των μαθητών της Ε τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών,
 • του 1ου  Γυμνασίου Ν. Μουδανιών του,
 • του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πορταριάς

στις 31/1/2017 στο Δημοτικό Ν. Ποτίδαιας και στις 13/2/2017 και στις 20/2/2017 στα Ν. Μουδανιά

2. τα στατιστικά από τα ερωτηματολόγια που προέκυψαν από τις παραπάνω δράσεις

3. Ηλεκτρονικούς Χάρτες της Ν. Ποτίδαιας και των Ν. Μουδανιών, στους οποίους  αποτυπώνονται όλα τα σημεία που δεν υπάρχει προσβασιμότητα,

4. ένα συγκεντρωτικό βίντεο με όλα τα προβλήματα  αυτά,

5. τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων. Παραδόθηκε φάκελος  προτάσεων στο Δήμαρχο και  μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Φροντίζω για την υγεία του σώματός μου…..

                  Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2017, κατά την διάρκεια του πρώτου διδακτικού δίωρου, οι μαθητές της Ε τάξης συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συντόνισε η κα Γούτα Μαρία, επισκέπτρια υγείας που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.                                                                                                                                                                                                                                                ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Συμμετοχή του σχολείου σε βιωματική δράση  FreeMobility του ΕΕΕΚ Ν 다운로드. Ποτείδαιας.

Την Δευτέρα 13-02-2017 οι μαθητές της Ε τάξης του σχολείου συμμετείχαν  σε βιωματική δράση FreeMobility  που διοργανώνουν οι μαθητές του ΕΕΕΚ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ. Κατά τη διάρκεια της δράσης , οι ομάδες ¨FREE MOBILITY?  του ΕΕΕΚ Ν. ΠΟΤΕΙΔΑΙΑΣ, επισκέφτηκαν  το σχολείο μας και  ενημέρωσαν  τους μαθητές μας για την εκστρατεία τους υπέρ του δικαιώματος στην προσβασιμότητα στους δημόσιους χώρους της πόλης μας από όλους τους πολίτες της.  Στο τέλος αναφέρθηκαν στους τρόπους διεκδίκησης του παραπάνω δικαιώματος.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Κοπή της Βασιλόπιτας

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 οι μαθητές της Ε τάξης έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα. Τυχερός στο 1ο τμήμα αναδείχθηκε ο Γιούρας Αθανάσιος και στο 2ο τμήμα η Καράπαλη Βασιλική.Οι τυχεροί εκτός από το φλουρί τιμήθηκαν  και με δωρα από τον Σύλλογο Γονέων.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Τα παιδιά των φαναριών

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 οι μαθητές της Ε τάξης με την βοήθεια της Κρεμμύδα Αγορίτσας και της Σκόδρα Σουλτάνας παρουσίασαν στη σχολική μας κοινότητα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Τα παιδιά των φαναριών”. Το πρόγραμμα αναφέρονταν στα δικαιώματα των παιδιών και εντυπωσίασε  όσους το παρακολούθησαν.

DSC06949 DSC06951 DSC06954

Συμμετοχή στο 17ο Φεστιβάλ Σχολικών Θιάσων  Ν. Χαλκιδικής 

Για τρίτη συνεχή χρονιά το σχολείο μας πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Σχολικών Θιάσων  Ν. Χαλκιδικής που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας. Σε αυτό οι μαθητές της Ε τάξης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση “Ένας ένοχος υπεράνω αμφιβολίας” Chrome offline download. Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Κρεμμύδα Αγορίτσα και στους μαθητές που μας έκαναν περήφανους.

IMG_3949 IMG_3962 IMG_3965 IMG_3971 IMG_3974 IMG_3976 IMG_3988 IMG_3998

Θέμα: Δικαίωμα! Κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κρεμμύδα Αγορίτσα, Μαυρογιάννης Σίμος, δάσκαλοι

Στην υλοποίηση του Project συμμετείχε: Ε’ τάξη

Αριθμός μαθητών: 24

Αφορμή υλοποίησης του Project στάθηκε το  κεφάλαιο  το σχετικό με τα ανθρώπινα δικαιώματα από το μάθημα της Ε’ τάξης “Αγωγή του Πολίτη”. Ως επιπλέον κίνητρο λειτούργησε τόσο η συζήτηση που έγινε στην τάξη με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, όσο  και η καθημερινή ενημέρωση  των μαθητών από τα Μ. Μ. Ε. σχετικά με το προσφυγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει  η χώρα μας.

Στόχοι του Project:

 • Η ενδυνάμωση του σεβασμού των μαθητών μας στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις θεμελιώδεις ελευθερίες.
 • Η ανάπτυξη εκ μέρους τους  συμπεριφορών που να οδηγούν στο σεβασμό για τα δικαιώματα των άλλων.
 • Η εκτίμηση και ο σεβασμός τους για την διαφορετικότητα.

Αρχικά οι μαθητές εργαζόμενοι ανά ομάδες δημιούργησαν τα σώματα γνώσης και επεξεργάστηκαν αναλυτικά  το δικαίωμα στην εκπαίδευση. Αναστοχάστηκαν για τον τρόπο που απέκτησαν τις γνώσεις που έχουν, αναφέρθηκαν στο ρόλο του σχολείου και του εκπαιδευτικού συστήματος γενικότερα και ερεύνησαν τι συμβαίνει όταν ένα παιδί δεν έχει πρόσβαση σε χώρους, άτομα, ή καταστάσεις που να του προσφέρουν εκπαίδευση 라프텔 다운로드. Στη συνέχεια ζωγράφισαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και παρακολούθησαν  την θεατρική παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε  “Το παιδί με την Βαλίτσα” του Μάικ Κένι   η οποία αναφέρονταν στο μεγάλο πρόβλημα της αναγκαστικής και βίαιης μετανάστευσης. Ολοκληρώνοντας το Project δημιούργησαν σχολική εφημερίδα με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τίτλο “Εμένα με νοιάζει” και ανέβασαν θεατρική παράσταση με τίτλο: “Ένας ένοχος υπεράνω αμφιβολίας”, με θέμα το ρατσισμό που δέχονται κάποιοι μαθητές από  συμμαθητές τους και  εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές μας κατανόησαν ότι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είναι αλληλοεξαρτώμενα και θα πρέπει να αναπτύξουν στάσεις και συμπεριφορές συνολικού σεβασμού και υπεράσπισής τους.

DSC06505 DSC06507 DSC06510 DSC06516 DSC06517 DSC06521

Γνωριμία με την κα Αγγελική Βαρελλά

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 οι μαθητές της Ε τάξης επισκεφτήκαμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών για να πάρουμε μέρος σε δραστηριότητες φιλαναγνωσίας με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Αγγελική Βαρελλά. Πριν συναντηθούμε με τη συγγραφέα είχαμε διαβάσει στην τάξη μας τα βιβλία της “Φιλία σε 4 ρόδες” και “Έξι εναντίον ενός”. Στο τέλος των δράσεων της κάναμε ερωτήσεις σχετικά με τους ήρωες και τις υποθέσεις των βιβλίων της.

DSC06316 DSC06319 DSC06320 DSC06321 DSC06323

Επίσκεψη στο ?Χαμόγελο του παιδιού?.

Σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 οι μαθητές της Ε τάξης   επισκεφτήκαμε  στην Κεντρική Πλατεία των Ν. Μουδανιών το 1ο Κινητό Εργαστηρίο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  και πήραμε μέρος σε διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης  για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας 다운로드.

DSC_0005 DSC_0018

Το ποτάμι

Με αφορμή το κεφάλαιο της Γεωγραφίας το σχετικό με το ποτάμι οι μαθητές της Ε τάξης δουλέψαμε το πρόγραμμα με τίτλο “Το ποτάμι και ο άνθρωπος”. Βρήκαμε πληροφορίες για τους παραποτάμιους οικισμούς και πολιτισμούς, για τη χλωρίδα και την πανίδα των ποταμών, τραγούδια και παραμύθια σχετικά με το ποτάμι. Μιλήσαμε επίσης για την υδάτινη δύναμη του ποταμιού και για την μετατροπή της σε υδροηλεκτρική ενέργεια.

DSC06305 DSC06306 DSC06307 DSC06308 DSC06309 DSC06310

Γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη στην τάξη μας…..

DSC06193 DSC06194 DSC06196

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 κόψαμε τη βασιλόπιτα της τάξης. Τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε η Μοσχίδου Ευφροσύνη στην οποία έπεσε το φλουρί.

DSC06082 DSC06083

Δουλεύοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Το σώμα της γνώσης”

1 2 3 4 5

DSC06078

DSC06080 DSC06086 DSC06087

Μετά τον κόπο των μαθημάτων η ξεκούραση…..

DSC05792 DSC05793 DSC05794 DSC05796

Συγκεντρώνοντας και καθαρίζοντας πλαστικά καπάκια για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη….

DSC05316 DSC05317

Παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια σύμφωνα με τις επιταγές του μαθήματος…..

DSC05179 DSC05180

Επίσκεψη σε αγιογράφο

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 ,στα πλαίσια της διδασκαλίας των μαθημάτων της Ιστορίας και των Θρησκευτικών, οι μαθητές της Ε τάξης επισκεφτήκαμε την αγιογράφο κα Μελίσση και ενημερωθήκαμε για τις τεχνικές κατασκευής βυζαντινών εικόνων και ψηφιδωτών 다운로드.

DSC05100 DSC05103 DSC05105 DSC05109 DSC05110

Κόβοντας τη βασιλόπιτα την ημέρα των Τριών Ιεραρχών…..

DSC05091 DSC05092

Στολίζοντας με κατασκευές τα Χριστούγεννα ……

DSC04978 DSC04981 DSC04984

Επίσκεψη σε αποστακτήριο

Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 οι μαθητές της Ε τάξης επισκεφτήκαμε το αποστακτήριο του κ. Λαζαρίδη στα Νέα Μουδανιά και παρακολουθήσαμε την παραγωγή του τσίπουρου.

DSC04753 DSC04754 DSC04756

16η Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα διατροφής

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής οι μαθητές της Στ τάξης επισκεφτήκαμε τον μελισσοκόμο κ. Στροίκο ,παρακολουθήσαμε τον τρύγο του μελιού και ενημερωθήκαμε για τη διατροφική του αξία. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο σχολείομας όπου ενημερωθήκαμε από τη δασκάλα μας για τη σημασία των φρούτων στη διατροφή μας . Τελειώνοντας τις δραστηριότητές μας για τη διατροφή παρασκευάσαμε και γευτήκαμε νόστιμες φρουτοσαλάτες.

DSC04544DSC04547DSC04550DSC04552DSC04561

DSC04593 DSC04594 DSC04596 DSC04601

Καλλωπίζοντας το σχολείο μας…

Μαθητές της Ε τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Παυλούδη καλλωπίζουν την είσοδο του σχολείου.

DSC04443DSC04444DSC04445DSC04446DSC04447

Επίσκεψη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής των Σερρών

Στις 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδρομή των Β΄ και Ε΄δημοτικού στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής. Μας υποδέχτηκε η υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος της Πρωτοβάθμιας Ν. Σερρών κ. Θεοδοσέλη 다운로드. Σε πρώτο στάδιο έγινε ενημέρωση στους μαθητές με βίντεο και εικόνες για το πώς πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο επισημαίνοντας λάθη και συμπεριφορές που επιβάλλεται να αποφεύγουν. Στη συνέχεια οι μαθητές μετέβησαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι τάξεις χωρίστηκαν σε 2 ομάδες όπου βιωματικά πλέον κινήθηκαν πεζοί, με ποδήλατα και με ηλεκτρικά αυτοκίνητα προκειμένου να συνειδητοποιήσουν τον σωστό τρόπο κυκλοφορίας στο δρόμο με σκοπό την διατήρηση της ασφάλειας τους και την αποφυγή ατυχημάτων.

DSC04082DSC04079DSC04075DSC04058

Μάθημα από τον Ερυθρό Σταυρό

Στα πλαίσια του προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής κατόπιν προσκλήσεως του σχολείου προς το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού ΄΄ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ” μας επισκέφτηκε εκπρόσωπος τους όπου μας έδειξε τρόπους αντιμετώπισης ατυχημάτων μέσα από την παροχή πρώτων βοηθειών. Η παρουσίαση υπήρξε πολύ ενδιαφέρουσα και περιελάμβανε πέρα από τις οδηγίες πρακτικές και λύσεις που μπορούν τόσο οι μαθητές όσο και οι ενήλικες να ακολουθήσουν σε περιπτώσεις ατυχημάτων ενώ εκείνο που τους κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ήταν η ύπαρξη μιας κούκλας όπου οι μαθητές έκαναν  εξάσκηση με ποιο τρόπο μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

DSC03933DSC03936DSC03937DSC03943

Συνάντηση με μια συγγραφέα

Οι μαθητές της Ε΄και της ΣΤ΄ Τάξης συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Ν. Μουδανιών με επίσημη προσκεκλημένη τη συγγραφέα κ. Λίτσα Ψαραύτη .  Τις προηγούμενες μέρες διάβασαν κάποια από τα έργα της και συγκέντρωσαν μία σειρά από ερωτήσεις τις οποίες έθεσαν στη συγγραφέα σχετικά με τις πηγές έμπνευσης της αφού προηγήθηκε μια συζήτηση μεταξύ της κ.Ψαραύτη και των μαθητών που αφορούσε το βιβλίο και για το πως βοηθάει δίνοντας τη δυνατότητα να ”ταξιδέψει σέ άλλους κόσμους” ο αναγνώστης . Στο τέλος η συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία που είχαν οι μαθητές μαζί τους μετατρέποντας σε πιο προσωπική αυτή τη συνάντηση. Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού για τη φιλοξενία τους.

DSC03922Αντίγραφο από DSC03930Αντίγραφο από DSC03932

Επίσκεψη στη ΔΕΔΔΗΕ

Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής και ειδικότερα του κεφαλαίου που αναφέρεται στον Ηλεκτρισμό οι μαθητές της Ε τάξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ , όπου τους έγινε  από τον κ 다운로드. Πατραλέξη ενδελεχής παρουσίαση της έννοιας του ηλεκτρισμού. Με τη χρήση ανάλογων φωτοτυπιών οι μαθητές κατανόησαν τον τρόπο παραγωγής του ηλεκτρικού ρεύματος, τη μεταφορά του από το εργOστάσιο μέχρι τα σπίτια τους, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει η χρήση του. Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ για την εξαιρετική φιλοξενία τους!

_Η_Κ_Ε+¬+¦_Β+-_Η+ψ+- 2

Περιήγηση στα Νέα Μουδανιά

Στα πλαίσια του προγράμματος της κυκλοφοριακής αγωγής που υλοποιούμε στο σχολείο μας, περιηγηθήκαμε σε  διάφορα σημεία της πόλης μας και ενημερωθήκαμε από τους δασκάλους μας για το πώς πρέπει να μετακινούμαστε ως πεζοί με ασφάλεια. Κατόπιν επισημάναμε διάφορες κακοτεχνίες στο οδόστρωμα, την καταστροφή πολλών πινακίδων σήμανσης, την έλλειψη πεζοδρομίων ή την κατάληψή τους από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να περπατήσουμε στην άκρη του δρόμου αντιμετωπίζοντας κίνδυνο για την ασφάλειά μας. Στο τέλος αποφασίσαμε να ζητήσουμε από το Δήμο να κατασκευάσει μέσα στα Νέα Μουδανιά ποδηλατόδρομους και να συντηρήσει τις διαβάσεις των πεζών.

1011121314jpg

Ενημερωνόμαστε για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας…..

Σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 μας επισκέφθηκε ο πατέρας Αθανάσιος και μας ενημέρωσε για το κοινωνικό έργο της Ενορίας μας και γενικότερα της Εκκλησίας. Η δραστηριότητα εντάχθηκε στα πλαίσια της  διδασκαλίας του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής.

1

2

Κόβοντας τη βασιλόπιτα της τάξης μας…

6

Φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια με απλά υλικά

Η κ 다운로드. Οικονόμου με τη συνεργασία του δασκάλου μας, μας βοηθούν να φτιάξουμε στολίδια για τα Χριστούγεννα με ζυμάρι από αλεύρι και σαμπουάν…

2

3

5

Φροντίζουμε την αυλή του σχολείου μας

Στα πλαίσια του προγράμματος “Φροντίζω τη σχολική αυλή” που υλοποιείται φέτος από την Ε τάξη, εμείς οι μαθητές της Ε τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών, φυτέψαμε στην αυλή του σχολείου μας μεγάλο αριθμό φυτών, με σκοπό να πρασινίσουμε το σχολείο μας. Τα φυτά ήταν δωρεά των κ.κ. Αποστόλη και Κατερίνας Λάσκαρη από το φυτώριο που διαθέτουν στα Νέα Μουδανιά. 

2021232426

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *