ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΔΟΝΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ : ΤΣΟΧΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΕΛΟΣ : ΛΑΧΤΑΡΙΔΟΥ ΛΙΤΣΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΒΙΒΗ, ΜΠΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ο εθελοντισμός στο σχολείο μας

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών συνεχίζοντας την παράδοση του εθελοντισμού στο σχολείο βάφουν τους εξωτερικούς του τοίχους ενόψη του Αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς…..

DSC05657 DSC05658 DSC05660

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς

Ως γνωστό κάθε χρόνο οργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων γιορτή αποχαιρετισμού  των μαθητών της Στ τάξης που αποφοιτούν στην οποία προσκεκλημένοι είναι και οι γονείς τους. Φέτος η γιορτή προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου του 2015 στις 20:30 και  θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Παρακαλούνται, όσοι από εσάς το επιθυμούν, να ενισχύσουν το μπουφέ της εκδήλωσης με κάποιο έδεσμα της αρεσκείας τους.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου μας

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου στην οποία πήραν μέρος μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί . Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των λαχείων της λαχειοφόρου αγοράς κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

DSC05001 DSC05002 DSC05005 DSC05007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

σας ζητούμε να ανταποκριθείτε και φέτος στην καταβολή της ετήσιας εισφοράς στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολικής μας κοινότητας, πληρώνοντας το ποσό των 15 ΕΥΡΩ, το οποίο αντιστοιχείσε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθητών αυτής. Το ποσό θα πρέπεινα πληρωθεί έγκαιρα, ιδανικά μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, διότι πλησιάζουν οι γιορτές, στον κ. Διευθυντή του Σχολείου μας, ο οποίος στη συνέχεια θα το αποδώσει στο ταμείο του Συλλόγου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, όπως και κάθε άλλο έσοδο του Συλλόγου μας, θα χρησιμοποιηθούν με σύνεση και προσοχή, για να καλυφθούν διάφορες ανάγκες του σχολείου, με αποδέκτες τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη στήριξη στην προσπάθειά μας και θα χαρούμε να έχουμε κάθε δική σας βοήθεια σε ιδέες και πράξεις, καθώς έχει αποδειχθεί ότι με την ξεχωριστή συμβολή όλων μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Με εκτίμηση

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

χωρίς τίτλο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίουου και ώρα 5:30 μ. μ. στο χώρο του σχολείου μας. Θα υπάρχει σπιτικός μπουφές που θα ετοιμάσουμε εμείς, μουσική και δραστηριότητες για τα παιδιά.  Για την ετοιμασία του μπουφέ θα συμμετέχουμε όλοι μας και είναι ευπρόσδεκτη η συμμετοχή  όποιου επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα, φέρνοντας την ημέρα της γιορτής πιατέλα με κεράσματα. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε, εσάς και τους φίλους σας, για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας!.

τιμή εισόδου: 2 ΕΥΡΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Και τη φετινή σχολική χρονιά 2013-14 επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσουμε στον εξοπλισμό και την καλή λειτουργία του σχολείου μας.στην προσπάθειά μας αυτή ζητούμε και τη δική σας βοήθεια σε ιδέες, πράξεις και συνεργασία, καθώς έχει αποδειχθεί ότι με τη συμβολή όλων μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για το λόγο αυτό ζητούμε να ανταποκριθείτε και φέτος στην πρόσκλησή μας για καταβολή της ετήσιας εισφοράς στο Σύλλογό μας, πληρώνοντας το ποσό των 15 ΕΥΡΩ που αντιστοιχεί σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθητών αυτής που φοιτούν στο σχολείο μας. Το ποσό αυτό θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στον κ. Διευθυντή του Σχολείου μας, ο οποίος στη συνέχεια θα το αποδώσει στο ταμείο του Συλλόγου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, όπως και κάθε έσοδο του Συλλόγου μας, θα χρησιμοποιηθεί με σύνεση και προσοχή, για να καλυφθούν ανάγκες του σχολείου.

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Έκθεση βιβλίου

Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών διοργάνωσε έκθεση βιβλίου για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου…….

123

 Η αποκριάτικη γιορτή του συλλόγου γονέων

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου γονέων. Στη γιορτή έλαβαν μέρος οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Οι μαθητές πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους, τραγούδησαν και χόρεψαν. Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τις λειχουδιές των σπιτικών κερασμάτων που αφιλοκερδώς ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα που μας έφερε όλους πιο κοντά…

521

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών υπενθυμίζει στα μέλη του ότι πρέπει να καταβάλλουν στο Διευθυντή του σχολείου την εισφορά για το σχολικό έτος 2012-13. Όσοι γονείς έχουν καταβάλλει την εισφορά, παρακαλούνται να ζητήσουν την απόδειξη καταβολής των χρημάτων από το Διευθυντή του σχολείου μας.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου γονέων. Στη γιορτή έλαβαν μέρος οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Οι μαθητές πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, άκουσαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, τραγούδησαν και χόρεψαν. Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τις λειχουδιές των σπιτικών κερασμάτων που αφιλοκερδώς ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα που μας έφερε όλους πιο κοντά…

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και παιδιά

Σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας. Θα υπάρχει σπιτικός μπουφές που θα ετοιμάσουμε εμείς, μουσική και δραστηριότητες για τα παιδιά. Για την ετοιμασία του μπουφέ θα συμμετέχουμε όλοι μας και είναι ευπρόσδεκτη η συμμετοχή όποιου επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να φέρει την ημέρα της γιορτής πιατέλα με κεράσματα. Θα χαρούμε πολύ να  δούμε εσάς και τους φίλους σας, για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας!

Τιμή εισόδου: 2 ευρώ το άτομο.

Ο Σύλλογος Γονέων και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Ο Σύλλογός μας έχει αποφασίσει κατά τη φετινή χρονιά να αναλάβει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς μαθητές, για τους οποίους οι συνέπειες της γενικής οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί όλους μας είναι ιδιαίτερα δυσβάστακτες. Μέσα στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, σας καλούμε εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων να προσφέρετε προς το σχολείο χρησιμοποιημένα αλλά καλοδιατηρημένα παιχνίδια ή βιβλία, που μπορεί να μην είναι πλέον χρήσιμα για εσάς και τα παιδιά σας αλλά μπορούν να προσφερθούν ως δώρα σ’ αυτά τα παιδιά. Τα παιχνίδια και τα βιβλία μπορούν να παραδίδονται στον κύριο Διευθυντή του σχολείου μας, στη συνέχεια αυτά θα πακετάρονται και θα προσφέρονται με διακριτικότητα στις αντίστοιχες οικογένειες. Η απλή αυτή πράξη αγάπης μπορεί να προσφέρει  χαμόγελο και χαρά σε πολλά παιδιά ενώ παράλληλα είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη χαρά  σε εμάς και στα παιδιά μας, τη χαρά της προσφοράς.  Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Διευθυντή του Σχολείου μας στο τηλ. 2373025880 ή στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας: Μαυροδέλλου Φιλιώ 6979963771, Θεργιού Γιούλα 6988624312, Ζαρκαδά Ελευθερία 6946903192, Ζιούδρου Μαργαρίτα 6936144087, Μελίτση Γιώργο 6974704337, Γιαννακούδη Χριστίνα 6936160534 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31-10-2012 εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με διετή θητεία για τα σχολικά έτη 2012-13 και 2013-14, που αποτελείται από τους:

ΜΑΥΡΟΔΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΩ   Πρόεδρος

ΘΕΡΓΙΟΥ ΓΙΟΥΛΑ  Αντιπρόεδρος

ΖΑΡΚΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  Γραμματέας

ΖΙΟΥΔΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Ταμίας

ΣΑΡΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Μέλος

ΜΕΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   Μέλος

Ξεκινάμε με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για προσφορά με σκοπό την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που μπορεί να προκύψει στο σχολείο μας αλλά και την υλοποίηση και εφαρμογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεων και νέων ιδεών για τη λειτουργία του σχολείου.

Παράλληλα είναι σημαντική η δική σας συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, οι οποίες γίνονται με πολλή προσπάθεια και με μοναδικό σκοπό την προσφορά στα ίδια τα παιδιά μας.  Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες, παρατηρήσεις και επισημάνσεις, τις οποίες θα θέλαμε να μας μεταφέρετε. Για το λόγο αυτό και ενδεικτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Φιλιώ 6979963771, Γιούλα 6988624312, Ελευθερία 6946903192, Μαργαρίτα 6936144087, Γιώργος 6974704337, Χριστίνα 6936160534

Στο σημείο αυτό νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα τους: ΜΠΑΣΙΑΡΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΣΚΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΛΛΙΑ, ΜΠΑΜΠΕ ΣΩΤΗΡΙΑ και ΞΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που επί σειρά ετών πρόσφεραν στο σχολείο μας πολύ σημαντική εθελοντική εργασία με πολύ καλή διάθεση και υποδειγματική συνεργασία.

 Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, καθώς δεν υπήρξε διαφορετική πρόταση κατά τη Γενική Συνέλευση της 31-10-2012, το ποσό ετήσιας εισφοράς στο ταμείο του Συλλόγου μας παραμένει στα 15 ΕΥΡΩ ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως του αριθμού μαθητών της κάθε οικογένειας. Το ποσό αυτό θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου στον κ. Διευθυντή του Σχολείου μας, ο οποίος στη συνέχεια θα το αποδώσει στο ταμείο του Συλλόγου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σχολείου, καθώς κατά την κρίση μας βασικός σκοπός του Συλλόγου μας είναι η επένδυση στο σχολείο και την εκπαίδευση των παιδιών μας. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι άμεσα και έγκαιρα στην υποχρέωσή μας αυτή.

Ευχαριστούμε πολύ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου