Στις 14/06/2022 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο το σχολικό έτος 2021-2022.

Την έναρξη έκανε η Στ’ τάξη. Οι μαθητές του τμήματος, μετά από πολλές πρόβες και πολλή προσπάθεια, κατάφεραν να παρουσιάσουν με τη βοήθεια της δασκάλας τους, Κρεμμύδα Αγορίτσας, την κωμωδία του Αριστοφάνη “Λυσιστράτη”.

Ακολούθησε η Ε΄τάξη με τα θεατρικά “Ο νταής του σχολικού” και “Το κάτι άλλο”. Τα παιδιά έδωσαν το δικό τους μήνυμα για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, με τη βοήθεια της δασκάλας τους, Παυλούδη Αγγελίνας.

Τη σκυτάλη πήρε η Γ’ τάξη με το τραγούδι “Ν’ αγαπάς”. Ένα τραγούδι γεμάτο νοήματα και συναισθήματα. Μπράβο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, Σμέτη Κωνσταντία και Γιουσφαρά Χαραλαμπία.

Η Β΄ τάξη τραγούδησε το παιδικό τραγούδι “Γεια σου κύριε Μενεξέ” και το “Χέρια σαν κι αυτά”. Οι μαθητές φάνηκαν να το απολαμβάνουν και αξίζουν συγχαρητήρια στους ίδιους και στη δασκάλα τους, Γάτσου Χρυσούλα.

Την αυλαία έκλεισαν τα Πρωτάκια μας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του τμήματος, Καραγιαννίδου Σοφία και Μπουτζίκος Άγγελος, τραγούδησαν τον “Γλάρο” και μας ταξίδεψαν σε μέρη καλοκαιρινά.

Ο Γυμναστής του σχολείου, Χατζηπαπάς Σταμάτης, χόρεψε με μερικούς μαθητές παραδοσιακούς χορούς ως φόρο τιμής στην επέτειο της Καταστροφής της Σμύρνης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων στους νικητές, που αναδείχθηκαν από τις Αθλοπαιδιές.