ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15 με τσάντες, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις 다운로드. H χρήση μάσκας στο σχολείο είναι υποχρεωτική βάσει του άρθρου 2 της ΚΥΑ για τη λειτουργία των σχολείων (ΦΕΚ 3780/Β’/8-9-2020) 그누 보드. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην αυλή χωρίς την παρουσία γονέων 다운로드. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε ένα γονέα κάθε μαθητή της Α’ τάξης κατά την ώρα του Αγιασμού με υποχρεωτική χρήση μάσκας 건강손지압.

Στον Αγιασμό στην αυλή θα παρευρίσκεται μόνο η Α΄ τάξη και εκπρόσωποι των υπόλοιπων τάξεων 마계군주. Οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται στις αίθουσές τους και ο ιερέας θα περάσει από κάθε τάξη ξεχωριστά για τον Αγιασμό. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 11:15, αφού τελεστεί ο Αγιασμός και ολοκληρωθεί η διανομή των βιβλίων. Από την Τρίτη το ωρολόγιο πρόγραμμα θα ακολουθείται κανονικά. Προσέλευση: 8.00-8.15 / Αποχώρηση: 13.15.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλ. 23730 25880.

Να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού για θέματα που δεν μπορούν να διευθετηθούν τηλεφωνικώς.

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.